Freedom through software

Unitas Software B.V. is een dynamisch softwarehuis, gespecialiseerd in softwareoplossingen voor elektronische douaneaangiften en gegevensbeheer voor lucht- en zeevracht. Zij is uniek in haar persoonlijke aanpak en staat in haar klantenkring bekend om haar betrouwbaarheid. Voor Unitas Software B.V. staat de wens van de klant dan ook altijd centraal en vormt innovatie al jaren één van de speerpunten van het bedrijf.

Stream Software uit België is per 1 april 2019 de nieuwe eigenaar van Unitas Software. Stream Software levert kwaliteitssoftware en diensten voor de logistieke- en douanesector met de nadruk op verbetering van operationele en financiële efficiëntie van de bedrijfsprocessen.
Stream Software is opgericht in 1997 met als doel het ontwikkelen van hightech softwareoplossingen voor de logistieke sector. Door het streven naar kwaliteit in de aangeboden oplossingen en een intense samenwerking met de klanten heeft Stream Software het aanbod steeds kunnen uitbreiden.
Stream Software specialiseert zich op twee vlakken, namelijk douane gerelateerde systemen en logistiek georiënteerde systemen. In douane variëren de producten van Stream Software van eenvoudige douanedeclaratiesystemen tot complexe internationale douanevoorraad administraties, al dan niet gecombineerd met actieve of passieve veredelingssystemen en andere commerciële douanesystemen. Logistiek georiënteerd variëren de producten van eenvoudige dossiers voor de opvolging van zendingen tot volledige ERP systemen voor douaneagenten en expeditiebedrijven.
Voor douane is Stream Software in België ondertussen uitgegroeid tot marktleider. De Benelux is het uitgekozen en strategisch actieterrein.
Unitas Software blijft gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Een greep uit onze klanten